GoodDay+Hospitality+Services+doet+intrede+in+eventbranche
Nieuws

GoodDay Hospitality Services doet intrede in eventbranche

Grace Tielman is onlangs binnen de eventbranche gestart met GoodDay Hospitality Services. Met een bestand van 350 hostessen hoopt het bedrijf voet aan de grond te krijgen in de evenementen-, congres- en beurzenmarkt. De eerste grote opdrachten zijn inmiddels binnen.

'Niet geheel gehinderd door gedrevenheid, enthousiasme, ervaring en passie voor het vak, is GoodDay Hospitality Services opgericht om uw partner te zijn bij het beheren en uitvoeren van uw hospitality uw evenement of congres', aldus Grace Tielman die in het verleden onder meer werkzaam was als managing director bij Martinair Promotions.

'Onze hostesses stralen de stijl en allure uit, die perfect past bij uw congres, diner of beurs. De dames en heren zijn afkomstig uit de luchtvaartbranche, toerisme en hotelbranche en nemen hierdoor de door uw gewenste ervaring en kennis mee, die optimaal gebruikt wordt om uw bedrijf op een professionele manier te presenteren. Uw relaties krijgen die service die zij verdienen en meer. Met een bestand van zo’n 350 actieve en ervaren hostessen, verspreid over Nederland, zijn wij in staat opdrachten uit alle regio’s in Nederland snel en adequaat uit te voeren', zet het bedrijf zichzelf in de markt. 

The Hague Jazz en Sail 2010
GoodDay Hospitality haalde onlangs de eerste grote opdracht binnen. Tijdens The Hague Jazz Festival 2010 verzorgde het bedrijf bij 16 verschillende VIP loungesn hostessen. Voor aankomende Sail 2010 ontvangen en registreren de hostesses van GoodDay Hospitality Services alle gasten bij de Jachthaven, voordat zij samen met de genodigden en de opdrachtgever aan boord gaan van de Tallship voor een unieke rondvaart

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.