Fraai+Projecten+trots+op+10%2Djarig+jubileum%2C+nieuwe+huisstijl+en+constante+%27drive%27+tot+perfectie+%28VIDEO%29
Nieuws

Fraai Projecten trots op 10-jarig jubileum, nieuwe huisstijl en constante 'drive' tot perfectie (VIDEO)

EVENEMENTEN DECORATIE - Begin september vierde Fraai Projecten de opening van het nieuwe pand in Oosterhout, waar ook het 10-jarig jubileum groots werd aangepakt. Inmiddels spat het nieuwe logo van het nieuwe pand in Oosterhout, ontvangen relaties het nieuwe meubelboek, staat de nieuwe bedrijfsfilm online én maakt een vernieuwde huisstijl het jubileumjaar compleet!


‘Wij streven naar perfectie. Sfeer, beleving, de lat ligt hoog om het ideale plaatje neer te zetten’ aldus Gerben van Raak. ‘Wij gaan verder dan je verwacht, daardoor ontstaan ideeën die onderscheid creëren en inspireren. Dat is typisch Fraai’, vult Koen van Berlo aan. En dat is vanaf nu overal zichtbaar waar Fraai Projecten komt.



Typisch Fraai
Ervaring, expertise en creativiteit komt samen bij Fraai Projecten. Vanaf nu is dit ook duidelijk in beeld door de nieuwe strakke en fraaie huisstijl. ‘Als we iets aanpakken, dan doen we dit groots! Dus in ons jubileumjaar zijn wij verhuisd naar een prachtig pand in Oosterhout, waar je van buitenaf direct ziet waar Fraai Projecten voor staat. Typisch Fraai. Dit zie je terug in alle evenementen die wij stylen en decoreren, bij inrichtingsprojecten en in ons nieuwe meubelboek. Dan kan ons eigen pand natuurlijk niet ontbreken’, vertelt Koen van Berlo.

Feestjaar
'De branche en 'onze' leveranciers hebben de afgelopen dagen ervaren waar Fraai Projecten voor staat.  Totaalconcepten, out of the box en verrassende belevingsruimtes. Gasten heb onder leiding van fraai personeel rondleidingen in het nieuwe pand gekregen. En na een interessante netwerkborrel het prachtige nieuwe meubelboek in ontvangst genomen.' Gerben van Raak sluit af: ‘We hebben met zijn allen iets prachtigs neergezet en daar zijn we trots op!’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.