Focus+sleept+grote+musicalopdrachten+binnen
Nieuws

Focus sleept grote musicalopdrachten binnen

Focus gaat het geluid voor twee grote musicalproducties verzorgen. Zowel voor Petticoat als de Soldaat van Oranje won Focus de pitch. Voor beide producties heeft Focus geinvesteerd in eigen materiaal.

Voor de musical Petticoat is er een investering in het M’elody geluidsysteem gedaan en voor Soldaat van Oranje wordt de Alcons vloot uit gebreid.

'Naast deze mooie opdracht heeft Focus Event Technology in het laatste half jaar een groot aantal prestigieuze totaal projecten in binnen en buitenland voor bestaande en veel nieuwe klanten mogen uitvoeren. Projecten zoals Beauty and the Beast in Milaan, 50 jaar Anne Frank Huis in de Westerkerk, Novell Brainshare, Oeral 2010, Libelle zomerweek, D66 congres en vele andere kleine en grote projecten. Projecten compleet met technische productie, crew, rigging, licht, geluid en video', kijkt het bedrijf in eventtechnieken.

'Focus gaat verder, in de komende tijd zullen er investeringen in bewegingstechniek en beeld worden gedaan om de unieke positie die Focus in totaal projecten heeft te versterken. Op het vlak van kwaliteit en veiligheid heeft Focus ook een mijlpaal bereikt, na de VCA* en de VCA** is ook de ISO normering gehaald.'

De nieuwe musical Petticoat van Stage Entertainment zal vanaf augustus in alle grote theaters van Nederland te zien zijn en Soldaat van Oranje van SVO BV vanaf oktober op de unieke locatie vliegveld Valkenburg.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.