Flexfurn+trekt+aandacht+Horecava+met+doordacht+meubelconcept
Persberichten

Flexfurn trekt aandacht Horecava met doordacht meubelconcept

De Laze lounge collectie, onderdeel van Flexfurns eigen X Design merk, is genomineerd als innovatief meubelproduct op het innovatieplatform van Horecava 2018. Laze laat zich kennen als een eenvoudig stapelbare en makkelijk in te zetten lounge set en is verkrijgbaar in wit en zwart.

De Laze collectie past perfect in een pop-up meubelconcept. Naast het multifunctionele karakter van zowel de tafel als de seat heeft Flexfurn ook gedacht aan een extra stukje zitcomfort in de vorm van een all wheather kussen. Het mag duidelijk zijn dat Laze is in te zetten op de talloze buitenlocaties die Nederland telt, maar de Laze reeks past ook prima indoor in publieke ruimtes, evenementhallen, etc. Benieuwd naar de multifunctionele meubels van Flexfurn? Accountmanager Michel Walta ontvangt je graag op de stand van het Innovation Lab. Meld je aan je via michel.walta@flexfurn.com voor een uitnodiging en een drankje in de Flexfurn VIP lounge, gelegen naast het Laze theater. Je vindt ons in: Hal 1, stand 01.280 in het Innovation & TrendLab.

Je kan de Laze, en uiteraard ook de andere Flexfurn en X Design producten, van dichtbij komen meemaken op de Flexfurn Open House dagen. Deze zullen plaatsvinden van zondag 18 tot en met donderdag 22 februari, en opnieuw van zondag 25 februari tot en met donderdag 1 maart. Kom kennismaken met onze collecties, bijpraten met het team en geniet bovendien van 5% extra korting! Allemaal terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken in een bourgondische sfeer. Schrijf je hier in

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.