Evoluon+lanceert+gratis+iBook+%E2%80%98ROI+van+je+evenement%E2%80%99+met+een+online+discussie+%28VIDEO%29
Nieuws

Evoluon lanceert gratis iBook ‘ROI van je evenement’ met een online discussie (VIDEO)

‘Wat voegt het evenement toe?’ Die vraag wordt steeds vaker gesteld aan organisatoren van een congres, beurs of vergadering. Evoluon Eindhoven lanceert als evenementenlocatie daarom het gratis iBook ‘ROI voor je evenement’. De lancering werd opgeluisterd met een Google Hangout discussie met onder meer Elling Hamso en Ruud Janssen.

In dit iBook lees je in duidelijke stappen hoe je een evenement aantoonbaar effectiever én efficienter organiseert. Het interactieve iBook is ontwikkeld door het Evoluon in nauwe samenwerking met Ruud Janssen & Elling Hamso en bevat een een uitgebreid nawoord van Rob Captijn, allen experts op het vlak van ROI in de Meeting Industrie.

Gratis download
Als innovatieve locatie voor zakelijke evenementen zoekt Evoluon Eindhoven continue naar mogelijkheden om meerwaarde te bieden. Dat begint uiteraard met een goed product, gratis WiFi & uitstekende gastvrijheid. Daarnaast kijkt zij samen met zowel leveranciers als event organisers naar het hele proces rondom evenementen en hoe de waardeketen hierbij te versterken.
 

Vanuit die aanpak organiseert Evoluon Eindhoven daarom speciale masterclasses Event Strategy, lunchbijeenkomsten over social media, en lanceert ze nu dit iBook. Deze vorm is een innovatieve manier om de gezamelijke kennis verder te delen onder haar relaties. Het iBook bevat speciale interactieve elementen en is geschikt voor iPad, uiteraard is ook een pdf versie beschikbaar. Je kunt het iBook vanaf donderdag 25 oktober 9:00 uur gratis downloaden (pay with a tweet) op evoluon.com/nl/meerwaarde/whitepaper

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.