Eventprofessionals en eventmarketeers verenigt u!!!

03-11-2017 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - We hebben u nodig. Harder dan ooit. Eventprofessionals, marketeers, communicatieprofessionals, CEO's laat zien hoe uw bedrijven of organisaties een stap voorwaarts hebben kunnen zetten door een slim, creatief en effectief evenemententraject. Doe mee aan de Gouden Giraffe Event Awards 2017. Zet uw meest imactvolle event(s) in de spotlights en wellicht wint u op 2 februari 2018 in DeFabrique één van dé eventawards van Nederland.

De Gouden Giraffe Event Awards manifesteert zich als impact award. Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt bovenalles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)? Welk evenement dat u dit jaar organiseerde voldoet aan al deze criteria? DIe moet u inschrijven! Voor u zelf, uw bedrijf, de branche en het event als meest krachtige marketing- en communicatiemiddel.


​LET OP: Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2017, op 2 februari 2018 bij DeFabrique in Utrecht, heeft de jury de mogelijkheid om afhankelijk van het aantal cases per categorie ook een 2e en 3e prijs uit te reiken. Daarnaast is er ook nog een publieksprijs voor Creativiteit én een publieksprijs voor Innovatie te winnen.


Beurzen
Effectieve concepten voor zakelijke en/of publieksbeurzen. 

Brand Events
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterken.

Congressen
Evenementen waarbij de overdracht van kennis/inhoud centraal staan.

Interne Events
Evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers​.

Relatie Events
Evenementen gericht op het versterken van de band met externe relaties.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 3. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 4. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 5. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners