Event+Department%3A+%27TijdschriftenGala+ondanks+lekkage+een+succes%27
Nieuws

Event Department: 'TijdschriftenGala ondanks lekkage een succes'

Het 13e TijdschriftenGala, voor de derde keer mede-georganiseerd door Event Department, was een succes, ondanks een 'lekschandaal'.

'Door een bij het ANP uitgelekt persbericht waren helaas 4 van de winnaars van de Mercur voorafgaande aan het gala al bekend geworden', aldus het evenementenbureau uit Amsterdam.
 
Lekkage
Glamour, Hilmar Mulder en Vrij Nederland kregen in de volgepakte Amsterdam Convention Factory de Mercur-awards uitgereikt. Presentatoren Peter Heerschop en Viggo Waas maakten er een complete 'Mercurleaks-show' van en maakten van het 'lekje' een komische noot: 'Voordeel is wel dat de vier uitgelekte winnaars zich goed op de speeches hebben kunnen voorbereiden.'

Uiteindelijk kon het de feestvreugde niet teveel drukken. Na een uitreiking met de nodige grappen van Peter en Viggo en optredens van Alain Clark en Lisa Lois, werd er op de dansvloer tot in de kleine uurtjes doorgefeest. F&B Department verzorgde, in samenwerking met Van Dam Catering, voor de VIP gasten een heerlijk walking dinner. Daarnaast werden er gedurende de avond verschillende verrassende en smakelijke hapjes uitgelopen.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.