Evenementenbureau+ontwikkelt+werkervaringsproject+in+nieuwe+evenementenlocatie
Nieuws

Evenementenbureau ontwikkelt werkervaringsproject in nieuwe evenementenlocatie

Evenementenbureau SVP Sfeerbeheer, Woningstichting Eigen Haard en het ROC van Amsterdam (ROCvA) werken samen aan een werkervaringsproject in industriele evenementenlocatie De Overkant.

Met dit project wordt studenten de kans geboden om de theorie die zij op school leren, in de praktijk te brengen in industriele evenementenlocatie De Overkant, een project van Eigen Haard in Amsterdam-Noord, waarbij ook evenementenbureau SVP Sfeerbeheer nauw betrokken was.

De kick-off van de samenwerking was op 1 december 2010. Studenten van de opleiding Event Support werkten drie cases uit voor fictieve evenementen, in de Kromhouthal, een nieuwe evenementenlocatie aan De Overkant. Een ervaren jury, bestaande uit Anton Buehre (Utrawaysystems) en Nathan Wiersma (SVP Sfeerbeheer) heeft alle groepen beoordeeld en daar een winnaar uit gekozen. De prijs is uitgereikt door Twan Zeegers, directeur van Eigen Haard. Harro Bosma, opleidingsmanager ROCvA is erg blij met de samenwerking: ‘Het industriële karakter van De Overkant is spannend en spreekt tot de verbeelding, ook bij onze studenten. Deze samenwerking is een plus op leren in de praktijk en we krijgen hiervoor ruimte aan De Overkant’.

Een echte opdracht als prijs
Het winnende team mag de kennis echt in de praktijk brengen en een lasergame event aan De Overkant organiseren. De twee studenten Jos van Duin en Danny Jacobsen namen namens het winnende team de cheque aan.’Helemaal top! We zijn blij dat we gewonnen hebben en we gaan gewoon knallen. We willen het ROCvA, Eigen Haard en SVP Sfeerbeheer bedanken voor deze leuke ervaring’, aldus de twee studenten. De jury vond hun aanpak het beste uitvoerbaar en hun plan het meest uitgewerkt.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.