Evenementenbureau+omzeilt+de+BTW%2Dverhoging
Nieuws

Evenementenbureau omzeilt de BTW-verhoging

Evenementenbureau de Feestfabriek Alles Komt Goed BV heeft een hele aardige oplossing gevonden om in ieder geval dit jaar de BTW-verhoging te omzeilen.

Op de site van de Feestfabriek Alles Komt Goed heeft de organisator van de Zwarte Cross een duidelijk statement geplaatst. De Feestfabriek geeft daar aan dat wat het kabinet ook besluit, de bezoekers van de Zwarte Cross niet de dupe zullen worden van de BTW-verhoging. Dat doet de Feestfabriek door de kaarten voor 2011 nu al te verkopen: 'Met het oog op plannen van het kabinet om het BTW tarief op festivalkaartjes te verhogen van 6% naar 19% heeft de Feestfabriek een constructie bedacht om de bezoekers van het Zwarte Cross Festival in 2011 niet meer te laten betalen dan dat ze de afgelopen jaren hebben gedaan voor een toegangsbewijs.'

Door de slimme zet van het evenementenbureau kunnen bezoekers in december een dagkaart voor € 20,- inclusief BTW kopen en een campingkaart voor € 85,- inclusief BTW. Voor late beslissers, die aan de kassa hun kaartje kopen gelden straks in 2011 wel de nieuwe tarieven. Vroege bestellers besparen volgens de organisator ruim 8 euro door nu een kaart te bestellen.

>> Lees het volledige persbericht op de site van De Feestfabriek Alles Komt Goed

 

Festivalinformatie:
Zwarte Cross Festival 2011; 15, 16 en 17 juli
Festivalterrein de Schans, Lichtenvoorde
www.zwartecross.nl

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.