Effectgroep+zet+fusiefeest+neer+voor+SHBU+en+Ewoud+Gasthuis
Nieuws

Effectgroep zet fusiefeest neer voor SHBU en Ewoud Gasthuis

Vecht en IJssel zo heet de nieuwe organisatie waar binnen Ewoud Gasthuis en SHBU fuseren. Evenementenbureau effectgroep schreef het concept voor het fusiefeest en tekende voor de organisatie en uitvoering van “de Sterren van SHBU en Ewoud Gasthuis”.

Tijdens het feest van effectgroep werd ook de nieuwe naam Vecht en IJssel onthuld en kreeg de nieuwe organisatie een eigen gezicht. 'De sterrenentree, wolact, introductiefilm van het nieuwe logo en doorlopende cabaretvoorstellingen droegen bij aan het gevoel van trots en vertrouwen in de nieuwe organisatie. Acteurs en actrices stimuleerden de onderlinge contacten en onder het motto ‘uw feest is onze zorg’ genoten de medewerkers van een bijzondere avond met nieuwe collega’s', kijkt Simon Renes van effectgroep terug.

'De sfeer, het enthousiasme en het saamhorigheidsgevoel dat tijdens de avond ontstond gaf ons als organisatie kippenvel. Er gebeurde écht iets die avond. En dat ‘iets’, dat is het waardevolle van livecommunicatie. Daar kan geen ander communicatiemedium tegenop.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.