Eerste kandidaten ronden opleiding Allround Eventmanagement af

11-01-2017 - EVENEMENT EN OPLEIDING - Sinds kort is de evenementenbranche zes eventspecialisten rijker. Zij volgden de opleiding Allround Eventmanagement bij Effectivents.

 

 

 


De opleiding is opgebouwd uit 4 modules van in totaal 6 cursusdagen en 2 live webinars. Middels dit totaalpakket vol tips, tools, checklists en inspiratie, word je klaargestoomd voor de organisatie van creatieve, spraakmakende business events. Deze verkorte opleiding krijgt dan ook een vervolg in het voorjaar (start maart) en najaar van 2017 (start september).

MODULE 1: EFFECTIEVE EVENEMENTENORGANISATIE (2 DAGEN & STUDIEBOEK)
Een tweedaags programma waarbij de organisatie van een event van A tot Z aan bod komt. Met veel tips, tools, checklists en planningsformats om het project structuur te geven en het overzicht te bewaken. Een stevige houvast!

MODULE 2: MEETING DESIGN (1 DAG & STUDIEBOEK)
Bewust nadenken over de opzet van een prikkelend congres is een vak apart. Deze dag gaat over het écht binnenkomen bij de doelgroep. Diepgang toevoegen die de relevantie voor de eventgast verhoogt.

MODULE 3: TECHNIEK? HELP! (1 DAG)
Deze module slaat een brug tussen eventmanager en techniek. Denk aan compatibiliteit, een technisch draaiboek een productiedoorloop. Voorkom verrassingen en krijg grip op techniek!

MODULE 4: CREATIEVE EVENEMENTENCONCEPTEN (2 DAGEN)
Deze module neemt u mee in de wereld van creativiteit: (dag 1) Hoe wek je creativiteit op? Welke technieken en methoden zijn hiervoor? (dag 2) En hoe kunnen de verworven creatieve vaardigheden nu ingezet worden om tot succesvolle, aansprekende en doeltreffende eventconcepten te komen? Een inspirerend programma dat u leert brainstormsessies optimaal te faciliteren om patroon doorbrekende ideeën te genereren.

Voor meer informatie, alle data en locaties en de andere trainingen van Effectivents:  www.effectivents.nl/trainingen

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners