Eerste 15 cases binnen: van C&A en mkb tot stichting en overheidsinstelling

10-11-2017 - Wat is het weer spannend voor iedereen die de schouders onder de Gouden Giraffe 2017 zet; inmiddels de derde editie onder de vlag van EventBranche.nl. Want is de branche weer bereidt haar beste cases in te zenden om een gooi te doen naar dé eventaward van Nederland? Inmiddels hebben we de 15 cases gepasseerd. Maar blijft de oproep staan: doe mee en zet onze live kracht definitief op de kaart.

Onder andere de Hartstichting, GP Strategies, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel, KuiperCompagnons en C&A dingen al mee naar een gouden eventaward in de categorieen Brand Events, Interne Events, Congressen, Relatie Events en Beurzen.

Doe ook mee! Voor 295,- euro schrijft u zich in. Binnen een halve dag kunt u het complete inschrijfformulier invullen. Daar krijgt u dan ook nog eens 2 kaarten voor terug voor Learn From The Best, de live jurysessies, én de awardshow op 2 februari 2018 in DeFabrique. Doe mee, voor uzelf, voor de branche en om ons vak een nog mooiere toekomst te geven.Welk evenement verdiend volgens u een onderscheiding?
En heb je zelf een evenement bezocht, of van gehoord, gelezen of gezien, aan meegewerkt, zelf georganiseerd, op uw locatie of misschien wel van uw favoriete concullega, dat op het podium terecht moet komen tijdens de Gouden Giraffe Event Awards? Stuur jouw tip naar sjoerd@eventbranche.nl. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners