Een+ode+aan+het+fundament+van+eventmarketing+en+live+communicatie%3A+creativiteit
Nieuws

Een ode aan het fundament van eventmarketing en live communicatie: creativiteit

EVENTMARKETING LIVE COMMUNICATIE - We hoeven met z'n allen niet helderziend te zijn om de enorme opmars van eventmarketing en live communicatie te voorspellen. Het is daarbij erg te prijzen dat steeds meer eventprofessionals weten hoe ze de impact of zelfs het effect bloot weten te leggen. Maar wie vervolgens de basis daarvoor ontrafeld, komt uiteindelijk bij de kern van ons vak: creativiteit, vandaar deze ode aan creativiteit. Verpakt in een gekaapte column...

Afgelopen week was hij jarig...ik weet niet hoe oud hij is geworden, het zal vast ergens verstopt op Facebook staan, maar bij sommige mensen is het totaal niet belangrijk welk cijfertje er straks tussen (..) achter zijn naam staat. Patrick Roubroeks is brancheheld van beroep. Hij heeft met een selecte groep richtinggevers een ongelooflijk belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en professionalisering van 'ons' vak. Je had vroeger, in den beginne, de grote namen ('oh, heb jij ook bij Arjan van Dijk gezeten? Nee ik zat bij Frank Wentink...en zo waren er nog wel meer), maar de generatie die daarop volgde bouwde eventhuizen op het gelegde fundament.

Patrick hoort bij die huizenbouwers. Zijn specialiteit en bijdrage aan het vak: ongeremde creativiteit omzetten in events, live momenten, impact, activatie van merken, of zoals ze zelf zeggen in goed Nederlands: merken een podium geven en mensen boeien en binden. Voor mij is hij het voorbeeld van hoe creativiteit tot effect en impact kan leiden. Daarom (nog voor publicatie en zonder zijn medeweten) hier de column die in het komende magazine zal verschijnen, zijn column, maar wij hebben 'm gekaapt en geschreven...Ons verjaardagscadeautje voor Patrick, een ode aan de creativiteit! Van harte Patrick Roubroeks, deze is voor alle creatieve breinen die het mogelijk maken dat ons vak nu eindelijk doorstoot in de marketinghiërarchie:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.