%27Een+keurmerk+kan+kwaliteit+van+de+cowboys+onderscheiden%27
Nieuws

'Een keurmerk kan kwaliteit van de cowboys onderscheiden'

EVENEMENTENVERHUUR - David van Schie Party Rental is als derde verhuurbedrijf in Nederland bekroond met het kwaliteitskeurmerk van Verhurend Nederland. Het keurmerk is geënt op de vier pijlers van de brancheorganisatie: veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid binnen de divisie horeca-, evenementen- en partyverhuur.

Het team van David van Schie Party Rental is trots op deze ontwikkeling. De professionele leverancier van partyverhuurmaterialen heeft deelgenomen aan het certificeringstraject en de daaropvolgende audit door organisatieadviesbureau Kleemans. “Onze kwaliteit is succesvol beschreven en getoetst. Natuurlijk stonden we zelf al achter onze producten en diensten, maar het is heel fijn om door een professionele organisatie bevestigd te krijgen dat je kwalitatief uitstekend werk levert!”

De champagne mag wat David van Schie betreft dan ook open. “Het is niet alleen een momentopname. Door de jaarlijks terugkerende audits blijft die getoetste kwaliteit gewaarborgd. Het is dus met name voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers, een garantie voor de toekomst.” Dankzij het keurmerk kunnen inhurende partijen de professionals onderscheiden van de cowboys, zoals David dat graag zo verwoord. Als verhuurbedrijven voldoen aan de eisen van het keurmerk, weten stakeholders bovendien dat ze te maken hebben met een goed georganiseerd verhuurbedrijf.

Na Coby Verhuur en Accuraat Verhuur is David van Schie Party Rental het derde bedrijf in Nederland in het bezit van het kwaliteitskeurmerk.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.