DNA+Events+organiseert+gemaskerd+bal+voor+Booking%2Ecom+in+Amsterdam+Convention+Factory
Nieuws

DNA Events organiseert gemaskerd bal voor Booking.com in Amsterdam Convention Factory

Booking.com organiseerde een groots gemaskerd bal in de Amsterdam Convention Factory, waarbij DNA Events in samenwerking met hun directe partners Kitchen Deluxe en Unlimited Productions een nachtelijk evenement voor het personeel van Booking.com verzorgde.

Doel van dit personeelsfeest was om met de 1500 internationale genodigden gezamenlijk het succes van Booking.com te vieren. Hiervoor heeft DNA Events een eeuwen oud thema in een modern jasje gestoken waardoor de characteristieke Amsterdam Convention Factory omgetoverd werd naar een industrieel/Venetiaans ogende club.

Bij aankomst werden alle gasten ontvangen door witte Venetiaanse diva’s op hoge stelten die maskers uitdeelde zodat iedereen zich in Venetie waande. Eenmaal binnen werd men door een gang met aan weerszijde handgemaakte Venetiaanse maskers geleid naar de grootse feestzaal. Voor dit evenement was een speciaal decoratief Venetiaans masker ontworpen wat meters hoog aan het plafond hing en neerkeek op de feestende menigte. Als highlight van de avond toverde de bekende illusionist Christian Farla, CEO Kees Koolen, met de speciaal ontworpen Blue Box act, op het podium waarna iedereen hartelijk werd bedankt voor hun inzet in 2010. Vuurwerk en veel confetti gaven het startsignaal voor Hed Kandi om hun 3 uur durende live set tot in de late uurtjes door te laten gaan.

'Dat vrijwel iedereen de moeite heeft genomen om zich te verkleden in Venetiaanse stijl geeft aan dat de gekozen thematiek een schot in de roos bleek. De combinatie van het succes van de thematiek en een uitzinnig feestend publiek is wat ons betreft de absolute kroon op de succesvolle samenwerking met Booking.com', aldus Christiaan Bollen, General Manager DNA Events. 'DNA Events heeft de doelstelling voor dit evenement meer dan waar gemaakt met het beste personeelsfeest ooit voor Booking.com. Vorig jaar heeft DNA Events een prachtig Nieuwjaars feest voor ons weten te verzorgen maar dit jaar hebben zij alle verwachtingen weten te overtreffen', aldus Kees Koolen CEO Booking.com”.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.