Debby van der Voort (Shell) treedt toe tot Gouden Giraffe Event Awards Jury

10-11-2017 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Shell zal vanaf dit jaar ook vertegenwoordigd zijn in de Gouden Giraffe Event Awards jury en wel in de persoon van Debby van der Voort. Zij is sinds 2015 team lead External Relations Events & Exhibitions Europe bij Shell.

‘Debby is een zeer welkome aanvulling. Al sinds 2011 is zij werkzaam bij Shell in diverse functies binnen het spectrum van events en beurzen. Haar ervaring binnen een multinational als Shell is een zeer welkome aanvulling voor dé event awards van Nederland’, aldus de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards.

‘Er zijn maar weinig merken zo groots in naam als Shell. Vanuit EventBranche.nl hebben we kunnen zien hoe daar al jarenlang events en live een grote rol in spelen. Debby is samen met haar team verantwoordelijk voor ‘externe communicatie door middel van belevenissen voor Shell International’. Mede die beschrijving triggerde ons om Debby te benaderen, want dat is precies zoals wij ook de rol van live zien: communiceren via experiences. Daarom zijn we heel trots en blij dat Debby zich ook gaat inzetten voor dé awards voor eventmarketing en live communicatie’, vult de organisatie van Gouden Giraffe Event Awards aan. ‘Het zijn allemaal stappen om ons vak verder te professionaliseren.’

>> Inschrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards?

 

 

#jointheLIVErevolution

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners