De+Telefoongids+BV+kiest+Libema+locatie+voor+kick%2Doff+evenement
Nieuws

De Telefoongids BV kiest Libema locatie voor kick-off evenement

Sport als metafoor gebruiken om zo kernwaarden te visualiseren voor medewerkers, dat is nog eens wat anders dan een ‘gewone sportdag’. Sport- en eventcomplex Omnisport Apeldoorn, onderdeel van Libéma, accommodeerde onlangs de jaarlijkse kick-off voor De Telefoongids BV.

De dag stond in het teken van het beleven van de kernwaarden. Deze waarden werden voor de medewerkers gevisualiseerd in het decor van de verschillende sportonderdelen van Omnisport Apeldoorn. Om iedereen bewust te maken van de waarden verantwoordelijkheid, verbinding en moed, renden zij bijvoorbeeld een estafette onder leiding van het Nederlandse estafetteteam. Daarnaast werden ook verschillende workshops in kleinere groepen georganiseerd.

'Centraal in het land, goed bereikbaar en gratis parkeren waren doorslaggevend bij de keuze voor deze locatie', aldus Philip Mulié, Client Service Manager van ATP Event Experts, verantwoordelijk voor de organisatie van de kick-off. 'Het event was verantwoord sportief en bevatte tegelijkertijd een boodschap die echt helderheid in de samenwerking van medewerkers schept.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.