De+Boer+komt+met+eigen+iPhone+applicatie
Nieuws

De Boer komt met eigen iPhone applicatie

De Boer heeft als leverancier van tijdelijke evenementen accommodaties een eigen iPhone app ontwikkeld. De applicatie is gratis te downloaden.

De iPhone-app van De Boer is gelanceerd onder de naam De Boer Covers All. In deze app wordt alle informatie over De Boer verzameld, die over het bedrijf verspreid wordt op sociale mediakanalen als Twitter en Youtube. Daarnaast is er ook informatie te vinden over producten en projecten. Voor algemene branche informatie zijn in de app ook informatiefeeds opgenomen van Adage, Sport Business, International Rental News en Property wire. De Boer biedt de applicatie gratis aan via de App Store.

'Mobiel is met name door de iPhone een sterk groeiend marketingkanaal geworden. Naast de overige sociale mediakanalen waarop De Boer al actief is zien wij de app als een waardevolle aanvulling om de voor ons belangrijke doelgroepen altijd en overal te informeren over alle wetenswaardigheden van onze onderneming', aldus Onno Koole, Marketing en Communicatiemanager van De Boer Groep.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.