Congres- en vergaderclassificatie deelt 13 Vergaderhamers uit

19-10-2010 - De Vergaderhamer is al enkele jaren het keurmerk voor vergader- en congreslocaties. Uiteenlopend van 1 tot 5 Vergaderhamers geeft de hamer een opdrachtgever duidelijkheid over de kwaliteit en capaciteit van een locatie. Een overzicht van de onlangs uitgedeelde Vergaderhamers:

4 Vergaderhamers voor Green Meets te Erica
Aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen in Drenthe ligt het recent gebouwde hotel en het conferentieoord De Fijnfabriek. Duurzaam gebouwd met de meest innovatieve en energiezuinige voorzieningen. Het hotel wordt verwarmd met aardwarmte en het dak is gemaakt van glasplaten. Er is alle ruimte voor ontspanning en inspanning. Het 4 sterren hotel omvat naast het conferentieoord een par 3 golfbaan, 27 kamers, wellness- en fitnessfaciliteiten. Deze accommodatie verdient 4 vergaderhamers aldus inspecteur Shirley Kleisen-Wigéri van Edema.

5 Vergaderhamers voor Van der Valk Hotel Middelburg
Inspecteur Kirsten Brisard heeft na een uitvoerige inspectie geconcludeerd dat Van der Valk Hotel Middelburg toe kan treden in de 5-hamercongrescategorie. Ongetwijfeld het paradepaardje van de Van der Valk groep. Bijzonder goed gelegen, parkeerplaatsen voor de deur en een gloednieuwe stijlvolle zakelijke inrichting. Het hotel beschikt over 10 zalen, waarvan 4 boardrooms. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten tot maximaal 400 personen. De basisuitrusting van de zalen en boardrooms bestaat uit: airconditioning, WiFi-internet, projectiescherm en een minibar met refreshments.

4 Vergaderhamers voor Bel Air Hotel te Den Haag
Bel Air Hotel, gunstig gelegen tussen Den Haag en Scheveningen, ontvangt 4 vergaderhamers. Het viersterrenhotel is een prima accommodatie die een goed aanbod heeft voor de zakelijke markt en geschikt is voor kleinere conferenties zonder expositie, aldus inspecteur drs. Dorrit Gruijters. Voor iedere training, conferentie, vergadering, congres of bijeenkomst kunt u terecht in het multifunctionele meetingcenter, in een luxe boardroom of in een van de verschillende gesprekskamers.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stadsschouwburg Utrecht

  Een veelzijdige evenementenlocatie in monumentaal pand met verschillende zalen en foyers en hoogwaardige technische...
 2. Safari Meeting Centre midden in Burgers’ Zoo

  Het Safari Meeting Centre is een professioneel congrescentrum in Burgers’ Zoo...
 3. Van Nelle Fabriek

  De Van Nelle Fabriek. Industrieel Rijksmonument en trots UNESCO Werelderfgoed
 4. Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

  Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is gelegen op een bosrijk eigen...
 5. Constant in Beweging

  Constant in Beweging heeft meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners