Chicago+Social+Club+op+Leidscheplein+officieel+geopend
Nieuws

Chicago Social Club op Leidscheplein officieel geopend

Pep Rosenfeld en Greg Shapiro openden gisterenavond officieel de Chicago Social Club op het Leidseplein in Amsterdam. En daarmee is het Boom Chicago Leidscheplein theater getransformeerd in een nieuwe hippe locatie.

Chicago Social Club is de vaste speelplek van comedygezelschap Boom Chicago, maar gaat daarnaast van start met een latenight bar, terras, keuken en drie clubavonden per week. Chicago Social Club is een samenwerking van de eigenaren van Boom Chicago (Andrew Moskos, Pep Rosenfeld en Saskia Maas), horeca-innovator Casper Reinders (Jimmy Woo, Bocinq, Lion Noir) en clubconnaisseurs Pieter de Kroon en Joris Bakker (Bitterzoet, Timboektoe)

Op woensdag 30 maart gaat de nieuwe show Social Media Circus van Boom Chicago in première in het gerenoveerde gebouw. Social Media Circus gaat verder waar de voor vele Oscars genomineerde film The Social Network stopt. 600 miljoen mensen zijn actief op Facebook en op andere sociale netwerken. Maar hoeveel van je Facebook vrienden zijn echt? Zorgt LinkedIn voor een betere baan? 'Boom Chicago’s 37ste productie is een hilarische multimedia comedyshow over hoe Facebook, Hyves, LinkedIn en Twitter ons leven hebben veranderd. Social Media Circus haalt met sketches, improvisatie, stand-up, video and muziek de lucht uit de opgeblazen hype, ontmaskert de gekken en zet de helden op het podium', aldus Saskia Maas.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.