B%26S+event+innovators+en+de+Otter+creators+zetten+evenement+neer+voor+PON
Nieuws

B&S event innovators en de Otter creators zetten evenement neer voor PON

De corporate eventafdeling van PON zette samen met B&S event innovators en de Otter creators een event neer ter gelegenheid van het afscheid van de Raad van Commissarissen.

Het afscheidsdiner dat het thema ‘Once A Pon A Time’ kreeg, werd door PON samen met B&S en de Otter creators in elkaar gezet.

In de Evolution tent op het terrein van de opdrachtgever is ter gelegenheid van dit afscheid een diner voor 350 genodigden georganiseerd. Met interactieve videoprojectie op de tafels in combinatie met 2x 30 meter brede en 3.20 mtr hoge projectschermen, werd een ongekend visueel beeld gecreëerd. Met behulp van deze projectievormen werd het thema van de avond belicht en werden speciaal voor deze avond gemaakte video’s en animaties getoond. De avond werd muzikaal opgeluisterd met een uniek optreden van Janine Jansen, die door haar vader werd begeleid op de piano. Als afsluiting van de avond betraden ruim 150 medewerkers van de verschillende bedrijfsonderdelen van Pon in een ‘Olympische’ Parade met bijbehorende bedrijfsvlaggen de catwalk, om de persoon in kwestie persoonlijk ‘uit te zwaaien’.

Willem van Weert – Manager Corporate Events & Sponsoring Pon: ‘Originaliteit, zeer flexibel en een enorme drive. Dat is wat het team van B&S event innovators is. En daar hoef je niet om te vragen, dat is vanzelfsprekend.’
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.