Beuk+komt+met+speciale+hop+on+Hop+off+bus+voor+Keukenhof+en+Bollenstreek
Nieuws

Beuk komt met speciale hop on Hop off bus voor Keukenhof en Bollenstreek

Alle grote toeristische steden hebben er eentje en vanaf eind maart heeft ook de regio Noordwijk tijdens de openstelling van de Keukenhof een Hop on Hop off bus. Koninklijk Beuk rijdt dan 9 uur per dag met een dergelijke bus door de Bollenstreek.

Gedurende de openingsdagen van ’s werelds beroemdste lentepark Keukenhof, van 24 maart tot en met 20 mei 2011 rijdt er 4 dagen per week een Hop on Hop off bus van Noordwijk via Noordwijkerhout en trekpleister Panorama Tulipland in Voorhout naar de Keukenhof in Lisse. Deze toeristische Beleef de Bollenstreek dagtocht leidt langs verschillende mooie bloemen hotspots en kost slechts € 5,00 per persoon. De circellijn rijdt van 10.00 tot 19.15 uur. Aan boord wordt tevens informatie gegeven door een gids over de streek en de bloemen.

De Hop on Hop off bus betreft een initiatief van Koninklijke Beuk in samenwerking met Keukenhof, Panorama Tulipland en Stichting Beleef de Bollenstreek. Als projectgroep hebben zij medewerking gekregen van de Gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout en Lisse evenals de Stichtingen Noordwijk Marketing en Lisse Marketing. Het maatschappelijke belang van een goede verbinding in de Bollenstreek wordt hiermee alom erkend.

Simpel concept
Directeur Monique Beuk: 'In navolging van vele grote steden krijgt nu ook de Bollenstreek een eigen Hop on - Hop off lijn. Het concept is simpel, het betreft een dagtocht waarbij passagiers in- en uitstappen waar ze willen. Onderweg vertelt een gids enthousiast over de omgeving en per halte wacht een unieke Bollenstreek beleving hen op. Of het nu gaat om het strand van Noordwijk, het centrum van Noordwijkerhout, Panorama Tulipland in Voorhout of de trekpleister Keukenhof in Lisse. Beleef de Bollenstreek in één dag.'

Kaarten voor deze dagtocht bedragen slechts € 5,00 per persoon. Dagkaarten zijn straks in de Hop on Hop off bus te koop, maar ook vooraf via internet te boeken. Groot voordeel is dat ook de entreekaarten van Keukenhof en Panorama Tulipland voordelig mee te boeken zijn. Hierdoor hoeven passagiers van de Hop on Hop off bus niet meer in de rij bij de kassa te staan. Ook het zoeken naar een parkeerplaats en de parkeerkosten kunnen bespaard blijven.

Uitbreiding in 2012
In de gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout en Lisse komen meerdere centrale opstapplaatsen. Denk hierbij onder meer aan de grote hotels in Noordwijk en Noordwijkerhout en de centra van Voorhout en Lisse. De ambitie is om dit in 2012 uit te breiden met de gemeenten Hillegom en Katwijk.
 

>> meer over Koninklijk Beuk

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.