Ben+Saunders+opent+nieuwe+evenementenlocatie+Rotterdam+HAL4%2E1
Nieuws

Ben Saunders opent nieuwe evenementenlocatie Rotterdam HAL4.1

HAL4.1 is de nieuwste evenementenlocatie van Rotterdam. De locatie werd onlangs geopend door zanger Ben Saunders.

Rotterdam is met evenementenlocatie HAL4.1 een eventlocatie rijker waar dinnershows, bedrijfsfeesten, maar ook bruiloften en andere feesten en bijeenkomsten onderdak kunnen vinden. De totale capaciteit van HAL4.1 omvat twee grote zalen: het Nieuwe Prinses Theater en de Maaslounge. Eigenaren Frank Roolaart en Hans van der Linde zetten met een openingsevenement met onder meer Ben Saunders de evementenlocatie in de Rotterdamse Esch meteen op de kaart. 

Facelift
Theater HAL4 was lange tijd een bekende naam in het Rotterdamse, maar na een facelift hoopt HAL4.1 grote stappen te gaan zetten op onder meer de zakelijke markt. Van der Linde en Roolaart leggen de kracht van de nieuwe evenementenlocatie uit: 'De sfeervolle nieuwe evenementenlocatie heeft alles in huis voor een topevenement. De locatie op de karakteristieke Watertorenweg heeft een zeer centrale ligging en is eenvoudig bereikbaar. De Rode Foyer op de eerste etage biedt een schitterend uitzicht op de oude drinkwaterbassins van het voormalige DWL-terrein op de Esch. De foyer is ook te reserveren voor ontvangsten of workshops. De Maaslounge is geschikt voor congressen, diners en feesten. Uniek van de lounge is het magnifieke uitzicht over de Maas.'

Dinnershows
De nieuwe evenementenlocatie in Rotterdam biedt onderdak aan onder meer de dinnershows uit het Oude Prinses Theater. Die zullen gaan plaatsvinden in de Theaterzaal, waaronder het programma ‘Vivencia’. Een avondvullende show met een cast die nummers brengt in verschillende showblokken tijdens een vier-gangen diner. Naast deze dinnershow biedt HAL4.1 ook ‘Disco Dinner’ en ‘Hollandse Avond’ inclusief diner of buffet.

>> meer over de mogelijkheden in de nieuwe evenementenlocatie in Rotterdam 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.