Beekse+Bergen+richt+haar+pijlen+op+zakelijke+markt
Nieuws

Beekse Bergen richt haar pijlen op zakelijke markt

Safaripark Beekse Bergen maakt onderdeel uit van het enorme locatieaanbod van Libéma, dus is de duidelijk stap richting de zakelijke markt in 2011 een logische. De evenementenlocatie in Hilvarenbeek beschikt vanaf dit jaar over een groot evenemententerrein.

Event Center Beekse Bergen heeft meerdere zalen en lounges die geschikt zijn voor het ontvangen van groepen van 80 tot 1.500 gasten. De ruimtes kunnen separaat woorden gereserveerd voor meetings, maar ook worden gecombineerd met een safari langs leeuwen, giraffen en gorilla’s. De verhuur van de locatie verloopt via Libéma Zakelijk.

Zakelijke vraag stijgt
Parkmanager Sjors van den Boogaart is blij met de toevoeging: 'De vraag naar unieke locaties vanuit het zakenleven stijgt. Het is belangrijk om ook deze groepen te kunnen verwelkomen. De komende tijd zullen we op Event Center Beekse Bergen ons Afrikaanse thema introduceren. Zo wordt het mogelijk dat je bij een personeelsfeest door tropische vogels wordt ontvangen en zijn vanaf het terras ook maki’s te zien. Dat maakt een meeting écht bijzonder.'

Mogelijkheden
Een bussafari met zakenrelaties langs The Big Five met aansluitend een borrel in Stellenbosch of Bloemfontein, een vergadering in de Leeuw Lounge of een personeelsfeest in de Luipaard Lounge: vanaf 2011 biedt Safaripark Beekse Bergen meer mogelijkheden om ook de zakelijke gast te kunnen ontvangen. Moest het park tot voor kort vaak ‘nee verkopen’ aan grote groepen die op zoek waren naar een grote ontvangst- of meetingruimte, vanaf nu is dat anders. Het park lijfde recentelijk een aangrenzend evenemententerrein in met daarop diverse mogelijkheden voor indoor en outdoor meetings.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.