BEA+World%3A+pak+je+kans+en+schrijf+nu+in+voor+wereldwijde+eventaward
Nieuws

BEA World: pak je kans en schrijf nu in voor wereldwijde eventaward

EVENEMENTEN AWARD - Terwijl achter de schermen hard wordt gewerkt aan de Gouden Giraffe Event Awards 2017, is het nu tijd voor Nederlands beste evenementen om niet alleen Europa, maar de hele wereld te laten zien hoe goed en effectief onze events zijn. Dat kan door massaal in te schrijven voor Bea World, de voormalige European Best Event Awards.

Na 11 jaar van constante groei heeft de organisatie namelijk besloten EuBEA om te dopen in Best Event Awards World: Bea World. Daarbij wordt de prijs voor de beste eventmarketing en live communicatie dus toegankelijke voor evenementen uit de hele wereld. Salvatore Sagone, oprichter van EuBea en Bea World Festivals: 'Het idee was eerst om Bea World onderdeel te laten zijn van de bestaande competitie, maar de tijd is rijp om Bea World EuBea te laten vervangen. Er was nog geen vergelijkbare wereldwijde award voor events en live communicatie. Dat zijn wij nu dus. Het past ook bij de ontwikkeling van onze industrie, waarbij de eventbranche en live communicatie sector mondiaal is en daar hoort dus ook een wereldwijde award bij. Wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste beslissing is, ook al is het heel ambitieus', aldus Sagone.

Het internationale festival voor evenementen en live communicatie vindt plaats van 15 tot 18 november 2017 in de Portugese stad Porto. De afgelopen jaren vielen al vele Nederlandse evenementen in de prijzen. Inschrijven dus!

                                                  >> INSCHRIJVEN BEA WORLD <<

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.