Allfence lanceert nieuwe webshop Kies Hekje

08-11-2017 - Leverancier van tijdelijke hekwerk-oplossingen ‘Allfence’ in Best denkt graag mee met klanten. In het dagelijks contact in de bouw en de evenementenbranche staat ‘oplossen’ centraal, meer dan het verhuren van materialen. Met haar nieuwe webshop ‘Kies Hekje’ maakt Allfence het haar klanten wel héél erg makkelijk.

Materialen huren, een offerte aanvragen of een retourzending aanmelden kan voortaan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week online. Mark van Beekum, business unit manager bij Allfence hierover: “In zowel de bouw als de evenementenbranche barst het van de dynamiek. Beslissingen worden soms direct op locatie genomen en onze klanten overzien niet altijd alles vooraf. Soms moet je direct kunnen handelen en de juiste oplossing vinden. Wij zorgen dat dat kan. Nu geven klanten  hun bestelling of retouren online door via een smartphone of tablet. Dat is snel, makkelijk en bespaart tijd en geld. Zeker in de bouw en de evenementenbranche is dat héél belangrijk.”

Dat ‘snelheid en gemak’ voorop staan zie je direct terug: de webpagina is zeer overzichtelijk en ingericht voor zowel eerste bezoekers als snelle beslissers. Er zijn buttons voor ‘snel huren’, voor het melden van een retourzending en het aanvragen van een offerte. Wil je meer weten over producten om een goede keuze te maken, dan blader je door de uitgebreidere productcatalogus.

Korting
Eenmalig maken klanten een account aan via Allfence.nl/hekje. Daarna gaat de rest vanzelf. Als het nodig is zijn gegevens zo weer aangepast. De online tool wordt de komende weken bij klanten geïntroduceerd. Op de eerste bestelling die via ‘Kies Hekje’ binnenkomt geldt een introductiekorting van 20%.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. JMT International

  Al dertig jaar is JMT toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair. Maar het bedrijf is meer partner in...
 2. ExpoBull

  Expobull is een advies-, bemiddeling- en eventmanagementbureau, voor opdrachtgevers en exposanten
 3. VR Event Rent

  VR Event Rent is hét nieuwe verhuurbedrijf gespecialiseerd in Virtual Reality simulatoren voor evenementen, beurzen...
 4. Coby Verhuur

  Coby Verhuur alles voor de inrichting van uw evenement.
 5. Trends for Rent

  Wij zijn een logistiek- en facilitair dienstverlener in de evenementenbranche. Met een uitgebreid assortiment verhuur...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners