3 uitzonderlijk groene evenementenlocaties in Nederland

10-10-2017 - EVENEMENTENLOCATIE DUURZAAM - Je hebt groene locaties en groene locaties. Inmiddels is het aantal evenementenlocaties met een GreenKey-certificaat niet meer te tellen. Maar ook zonder certificaat doen veel locaties aan duurzaamheid en MVO. Echter, je hebt groen en je hebt groen. EventBranche.nl zette 3 van de groenste locaties van Nederland op een rij:

>> Het Groene Paviljoen - BaarnNet buiten Baarn, direct nabij de A1, ligt de ruim 25 hectare grote bomenkwekerij van een bijzondere onderneming; Bomencentrum Nederland. Op de terreinen bevinden zich ook twee groene evenementenlocaties; het Groene Paviljoen en de recente geopende Jardin d’Hiverre. Congressen, seminars, productpresentaties, recepties & diners, jubilea, automotive-events, muziekevenementen, modeshows, tv-opnamen en meer…Het Groene Paviljoen heeft twee verdiepingen die altijd geheel tot uw beschikking staan. 'Cristallum', de bovenverdieping, voor ontvangst, borrel, lunch, diner, netwerken en gezelligheid. Voor het zakelijke en/of inhoudelijke gedeelte is de 'Banyan', de lichte en koele benedenverdieping, de ultieme plaats.>> Inspyrium - Cuijk

Het Inspyrium is ontstaan uit de visie van Boomkwekerij Ebben, een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar toonaangevend is als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Dankzij de ruimtes van het Inspyrium worden bezoekers van de kwekerij op natuurlijke wijze geïnspireerd en wordt de groenbeleving letterlijk dichterbij gebracht. De locatie is gelegen in een landelijke, bosrijke en waterrijke omgeving. Bij de inrichting van de ruimtes vormde dit landschap een belangrijk uitgangspunt. De groene omgeving is letterlijk tot aan de deur doorgetrokken, zodat het Inspyrium een natuurlijk geheel vormt met het omliggende landschap. Daarnaast vormen de robuuste materialen uit het stroomgebied van de Maas een inspirerend contrast met de groene buitenruimte. 


>> Arendshoeve The Garden of Amsterdam - AalsmeederbrugDe Arendshoeve, the Garden of Amsterdam is een unieke groene evenementenlocatie midden in de Randstad.
Groen, omdat de botanische verzameling planten bijdraagt aan een pure beleving van de natuur. Groen, omdat duurzaamheid al meer dan 20 jaar hoog in het vaandel staat. In 1997 is begonnen met de transformatie van een deel van de productiekas. Inmiddels is 3.200 m² omgebouwd tot evenementenlocatie, de ‘Showkas’. Sinds september 2011 is de Arendshoeve omgedoopt tot ‘The Garden of Amsterdam’. Deze naam sluit beter aan bij onze ambities en doelstellingen. Vele kleine tot grote bijeenkomsten met gasten uit binnen- en buitenland hebben in de Arendshoeve plaatsgevonden. Evenementen als diners, vergaderingen, persbijeenkomsten, beurzen, personeelsfeesten of privéaangelegenheden zijn mogelijk van 20 tot 1.000 gasten.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Maurik is het gehele jaar geopend voor een inspirerende bijeenkomst, gezellig personeelsfeest of...
 2. Watergoed

  Evenementenlocatie Watergoed: een unieke en multifunctionele locatie die de basis biedt voor een geweldig...
 3. Papa's Beach House

  Papa’s Beach House is het strandpaviljoen van Claus en ligt in de bosrijke omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. De...
 4. Strandzuid

  Strandzuid, het strandpaviljoen dat tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt , al vijf jaar het meest bruisende...
 5. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners