3 gouden tips van het evenement Topvrouw van het Jaar 2017

11-10-2017 - EVENEMENTENBUREAU AWARDSHOW - Commgres organiseerde eind september in de Hallen Studio's in Amsterdam in opdracht van de Stichting Topvrouw van het Jaar de jaarlijkse Topvrouw van het Jaar verkiezing. Commgres destilleerde uit haar eigen evenementenconcept/organisatie 3 bruikbare tips.

'Op 28 september 2017 vond de verkiezing Topvrouw van het jaar 2017 plaats in de Hallen Studio’s, Amsterdam. Tijdens deze avond werden de 3 finalisten in het zonnetje gezet en werd de grote winnaar Ingrid de Graag verkozen tot Topvrouw van het jaar. Wij waren trots om hier voor de 5e keer aan bij te mogen dragen. Hieronder tips die wij graag delen.'

Tip 1: hoge ruimtes creatieve decoratie
Wanneer je tijdens je event een hoge, industriële locatie gebruikt, vraagt dit om extra aandacht voor de aankleding. Tijdens het Topvrouw event gebruikte we helium ballonnen voor de tafelnummering en belichting in de huisstijl. Deze aanpak is budgetvriendelijk en gaf de feestelijke en warme sfeer die gevraagd werd.

Tip 2: bundel content in een video 
Een kort programma, maar wel veel te vertellen? Een oplossing is om tevoren een korte film te maken en dit tijdens het event te tonen. Zo komen alle belangrijke spelers aan 'het woord' op een zorgvuldige wijze. En is er geen risico op uitloop.

Tip 3: creatieve persoonlijke aandacht  
Om de finalisten goed in het zonnetje te zetten, kozen we voor cabaretière Sophie van Hoytema. Zij heeft een lied geschreven en alle 3 de topvrouw finalisten toe gezongen. Deze creatieve aandacht voor alle 3 de finalisten zorgt voor een verhoging van de waarde van finalist zijn. Niet alleen de winnaar krijgt aandacht.

Topvrouw van het jaar 2017 heeft het NOS journaal gehaald.  Klik hier.(vanaf 03:48 minuut)

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners