#Videovrijdag: hoe merken contra eventmarketing nu al doorvoeren

16-02-2018 - In EventBranche Magazine spraken we al eerder over contra eventmarketing, oftewel: je merk een beetje los laten en consumenten een beleving te laten delen namens het merk; en de regie geven over hun eigen persoonlijke experience. Drie voorbeelden van merken die dit voorzichtig proberen door te voeren. Nog niet geheel logo-less maar met succes!

Dans je schoon en ervaar de kwaliteit van Miele in de Powerwash
Douchen in de 'wastrommel', inclusief badmuts en slippers, terwijl ondertussen je kleren worden gewassen én gestreken. Voor Miele de perfecte manier om de doelgroep een unieke ervaring te laten beleven, zonder saaie showroom actie.Samen nieuwe initiatieven ontwikkelen met koffie als sociaal 'smeermiddel'
Jaarlijks organiseren Douwe Egberts en het Oranjefonds de Burendag. Een initiatief om de buurt socialer, veiliger en gezelliger te maken en elkaar te ontmoeten. In onze ogen een perfect concept van hoe een merk, zonder op de voorgrond te treden, haar merk versterkt.

 
De ultieme tropische vakantiebeleving, maar dan gewoon in Nederland
Wie afgelopen jaar op vakantie ging in eigen land kon dankzij McDonalds toch nog een tropische ervaring beleven. Good Times Island, inclusief strand mét waterval, jacuzzi, vollebalveld en een eigen bar met bestelpaal. Dit stond garant voor 38 persoonlijke belevingen want niets was te gek; van wilde dieren, workshops salsa en cocktails maken tot een echte trouwerij.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Amplify Eventmarketing

  Welkom bij Amplify EventMarketing
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 4. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners