#BBBQ17: 44 volleybalteams, DJ ROOG ft Mavis maken line-up compleet

30-06-2017 - BEACHBRANCHEBARBECUE - Met meer dan 700 verkochte kaarten en 44 volleybalteams is de #BBBQ17 de grootste editie ooit. Om die reden schuift AT Bookings vriend van de show DJ ROOG naar voren, samen met zangeres Mavis, om de line-up te versterken. Samen maken zij het grootste netwerkfeest voor eventprofs in Nederland compleet. Heb je nog geen kaarten? Bestel ze dan nu het nog kan!

ROOG staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Dance industrie. Hij is als de Nederlandse “godfather of house” verantwoordelijk voor een gemiddelde van 225 optredens per jaar in binnen- en buitenland. Hij werd dan ook 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste Nederlandse house DJ door magazine Basic Groove, werd als populairste club DJ uitgeroepen door magazine Nieuwe Revue en was als hoogste gerankt in de Nederlandse DJ Award van 2003, 2004 en 2005. De grote doorbraak kwam in 2001, toen ROOG optrad op de mainstage van Sensation voor 40.000 mensen, live uitgezonden door Radio 538 en muziekzender TMF. ROOG werkt naast zijn solo-optredens met zijn broer Greg van Bueren in het duo Hardsoul, ROOG is daarnaast 50% van het beroemde duo Housequake samen met Erick-E.

ROOG, die met zijn set Shermanology zal vervangen, treed samen op met zangeres Mevis Acquah die al sinds haar werd geïnspireerd door grote artiesten als The Jackson 5, Prince en Michael Jackson. Door de jaren heen heeft ze een eigen sound weten te creëren en is ze een veelzijdige kameleon geworden. Ze vindt het te gek om een Houseset neer te zetten maar kan ook erg genieten van een set met 80’s en Motown hits. Mavis kan zich alles eigen maken en weet de gevoelige snaar te raken bij het publiek.

Nog keen kaarten voor het grootste netwerkfeest voor eventprofs op maandag 3 juli bij Strandclub WIJ in Scheveningen?
Inschrijven kan op de speciale #BBBQ17 site van onze registratiepartner deRegistratiebalie, klik op onderstaande banner om in te schrijven:

 


 


De Beach Branche Barbecue 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgend partners

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners