Laatste+plekken+voor+EventBranche+Borrel+Paleis+Het+Loo
Nieuws

Laatste plekken voor EventBranche Borrel Paleis Het Loo

EVENTBRANCHE BORREL - De gastenlijst voor de laatste EventBranche Borrel van 2012 op maandag 10 december bij Paleis Het Loo in Apeldoorn is bijna volgeboekt. U kunt zich nog inschrijven voor de laatste plaatsen.

Natuurlijk wordt het een koninklijke borrel, waar netwerken in de prachtige ambiance van Paleis Het Loo een garantie voor succes is. Hieronder de aankleding van de Brancheborrel:

Plenair: Power Plenair sessies. 3 korte inleidingen, inclusief vraag- en antwoordmogelijkheden over hot topics. Onder meer aandacht voor de Reisburearegeling.

Entertainment: SKYFLY.nl verzorgt de (achter)grond muziek middels haar witte DJ show, bij deze show is alles in het wit en dankzij het slimme gebruik van alleen maar LEDtechnologie ook nog eens mileaubewust

Kunst voor een goed doel: Er wordt live een schilderij gemaakt dat wij gaan veilen voor Serious Request 

Poken: Brancheborrelbezoekers hoeve geen visitekaartjes meer mee te nemen. De laatste borrel in 2012 en ook in 2013 zal Poken een vast gegeven worden tijdens de brancheborrels. Na de borrel logt u eenvoudig in via EventBranche.nl om al uw contacten te verzamelen. Heeft u van de vorige borrel een Poken meegenomen? Neem deze dan maandag 10 december weer mee.

Catering: de hapjes en drankjes tijdens de borrel worden verzorgd door Albron Creations

>> Zolang er nog plek is, kunt u zich hier inschrijven

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.