Inschrijven+voor+de+EventBranche+Borrel+in+Fort+Voordorp
Nieuws

Inschrijven voor de EventBranche Borrel in Fort Voordorp

EVENTBRANCHE BORREL - Fort Voordorp is maandag 16 september de locatie voor de volgende EventBranche Borrel. In de prachtige historische locatie kunt u wederom kennis opdoen tijdens het plenaire deel om vervolgens te genieten van een hapje en een drankje, te netwerken en de locatie te bewonderen. Inmiddels zijn er bijna 300 aanmeldingen, dus wees er snel bij!

De afgelopen periode was de inschrijving alleen geopend voor onze abonnees, zij ontvingen, zoals altijd, een persoonlijke uitnodiging per mail. De inschrijving is nu ook geopend voor niet-abonnees, zij betalen 25,- euro ex BTW. Niet-abonnees kunnen zich aanmelden via deze link.

Wilt u in de toekomst verzekerd zijn van een gratis plekje op de gastenlijst, maar bent u nog geen abonnee neem dan contact op met elin@eventbranche.nl / 0314 361060. De EventBranche Borrel is inmiddels uitgegroeid tot hét netwerkevenement voor alle eventprofessionals. Dus sluit u vandaag nog aan bij ons netwerk.

 

Een kijkje nemen op de vorige EventBranche Borrel? Kijk mee met de video die Media Centrum Hilversum maakte tijdens de speciale BBBQ-editie van de EventBranche Borrel op het stand bij Carlton Beach Club in Scheveningen:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.