EventBranche+Borrel+in+RAC+Hallen%3A+overweldigend
Nieuws

EventBranche Borrel in RAC Hallen: overweldigend

De teller bleef steken op 950 gasten, maar daarmee gaat de EventBranche Borrel in RAC Hallen Den Haag wel de boeken in als de grootste borrel ooit.

RAC Hallen opende met de EventBranche Borrel officieel de nieuwe industriele locatie in Den Haag. De locatie pakte volledig uit met diverse cateraars, een indrukwekkend scala aan artiesten (veel Voice of Holland) en een prima ingerichte locatie. 'Overweldigend', was de conclusie van het merendeel van de bezoekers.

Gelukkig hebben we met 950 eventprofessionals het meest kritische publiek dat je jezelf kan wensen en dus kan de RAC Hallen en ook EventBranche de volgende keer aan de slag met enkele kleine kritiekpuntjes. 'Erg jammer dat het geluid niet werkte tijdens de toespraak, terwijl ik iedereen nog wel zo graag wilde vertellen dat 2011 het jaar van de definitieve wederopstanding gaat worden. Maar foutjes horen erbij, veel belangrijker nog er is weer optimaal genetwerkt, met veel nieuwe gezichten en dus veel nieuwe kansen. ', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl. 

De EventBranche Borrel op de bovenverdieping vloeide rond 18.00 uur soepel over in een indrukwekkend avondprogramma met een keur aan artiesten. Voor veel branchegenoten werd het daarom een borrel tot in de late uurtjes.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.