EventBranche+Borrel+in+Lichtfabriek+Haarlem+volgeboekt+%28VIDEO%29
Nieuws

EventBranche Borrel in Lichtfabriek Haarlem volgeboekt (VIDEO)

EVENTBRANCHE BORREL - De Lichtfabriek in Haarlem is de evenementenlocatie voor de komende EventBranche Borrel. Op maandag 18 juni komen 300 eventprofessionals in Haarlem bijeen om te netwerken, te borrelen, de locatie te bewonderen en vooraf kennis op te doen over de werkkostenregeling. Door de grote interesse is de gastenlijst zo goed als vol. Wij hebben nog 25 plekken gereserveerd voor onze abonnees.

De EventBranche Borrel in Lichtfabriek Haarlem start maandag 18 juni met een inloop vanaf 16.00 uur. Vanaf 16.30 is er een plenair gedeelte over de werkkostenregeling. Daarbij kunt u al uw vragen stellen. Ook als u niet op de gastenlijst staat, bent u vrij om vragen naar ons te mailen, die we tijdens de borrel voor zullen leggen aan onze expert. Rond half 17.30 uur loopt het plenaire deel over in een ouderwets gezellige borrel, waarbij u natuurlijk de industriele evenementenlocatie in Haarlem kunt bewonderen op haar mogelijkheden.

Overigens komt de EventBranche Borrel in de Lichtfabriek mede tot stand dankzij de inspanning van Haarlem Marketing, die zich ook met een video op de kaart zetten als zakelijke bestemming:

* Per abonnee ontvangt u 1 gepersonaliseerde inschrijfcode

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.