EventBranche+Borrel+Claus%3A+%27gaan+we+hangen+of+leven%3F%27+%28FOTO%27S%29
Nieuws

EventBranche Borrel Claus: 'gaan we hangen of leven?' (FOTO'S)

De eerste EventBranche Borrel met een totaal nieuwe opzet was vanzelfsprekend weer in Claus Event Center. Waar de locatie ook de laatste FZ Brancheborrel op een aparte manier huisvestte, was er nu voor het eerst een plenair gedeelte.

>> bekijk de foto's van de EventBranche Borrel bij Claus

Met Peter Faber als motiverende optimist kreeg de volle zaal een boeiend programma voorgeschoteld. Faber wist de zaal met motiverende, bijzondere en levendige anekdotes te boeien. Zijn verhaal, met eigenlijk als rode draad 'gaan we hangen of leven', maakte constant bruggetjes naar onderwerpen binnen de eventbranche. Bij ieder onderwerp interviewde EventBranche-redacteur Sjoerd Weikamp twee gasten kort en krachtig. Met een act van de rappers RTS kregen de aanwezige eventprofessionals eens een keer heel wat anders te zien en te horen. 

De 300 aanwezigen waren vol aandacht en dus lijkt een succesvol concept geboren, mede dankzij de mensen van Claus. 'Het duurde deze eerste keer wellicht wat te lang, zeker gezien het mooie weer buiten, maar een dergelijke opzet zal zeker terugkeren', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche. Na het inhoudelijke deel ging een deel een gooi doen naar de EventBrancheBowlingCup, de overige gasten lieten zich feteren.

Goede catering, goed geluid, perfecte organisatie, een Fatboy Meetingpoint en een geslaagd plenair deel: de borrel bij Claus Event Center gaat de boeken in als zeer geslaagd. Jammer dat toch weer 100 collega's zonder afmelding verstek lieten gaan.

>> bekijk de foto's van de EventBranche Borrel bij Claus

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.