BeachBrancheBarbecue+2018%3A+20e+editie+trekt+wereldact%21
Nieuws

BeachBrancheBarbecue 2018: 20e editie trekt wereldact!

De Beach Branche Barbecue is al jaren dé plek waar AT Bookings eventprofessionals kennis laat maken met gearriveerde top-artiesten. In de komende weken onthuld EventBranche.nl telkens weer een nieuwe artiest. Vandaag is bekend geworden dat naast House4Pleasure ook wereldartiest Shermanology aanwezig is op 9 juli tijdens het grootste strandfeest voor eventprofessionals in Scheveningen.

Shermanology
Andy en Dorothy Sherman, broer en zus, met Caribische én Amsterdamse roots, vormen samen de wereld act Shermanology; een unieke combinatie van soul, jazz, funk en House met LIVE vocals. Shermanology veroverde de wereld met Avicii’s/Tom Hang’s ‘Blessed’ én hun monster hit ‘Can’t Stop Me’ samen met Afrojack en schreven voor grote namen als Sting en Martin Garrix.

Onder de naam ‘The Phylosophy’ uiten ze hun ware liefde voor de heerlijkste groovy en toegankelijke House, geaccentueerd met de geweldige stem van Dorothy én de tofste bass beats van Andy, refererend naar de vibe van de immens populaire House klassiekers uit de jaren 90. En 9 juli LIVE te zien én te horen @ de Beach Branche Barbecue!

Get in the mood met onderstaande soundcloud mix!
Wil je deze wereldact boeken voor je eigen evenement? Klik dan hier.


De BeachBrancheBarbecue 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.