Beach+Branche+Barbecue+2015%3A+de+eerste+concepten+van+The+Food+Line%2DUp
Nieuws

Beach Branche Barbecue 2015: de eerste concepten van The Food Line-Up

#BBBQ15 - De Beach Branche Barbecue komt er aan, maandag 29 juni is het zover. De Beach Branche Barbecue 2015 is ook dit jaar weer bij Carlton Beach Club in Scheveningen. Naast entertainmenthofleverancier AT Bookings is The Food Line-Up dit jaar weer onze vaste cateringpartner. Dat betekent weer een diversiteit aan concepten, waarvan de eerste twee inmiddels bekend zijn.

>> Kaarten bestellen voor de BBBQ 2015, hét feest voor de eventbranche?


De Food Bookers van The Food Line-up maken een zomerse line-up voor de Beach Branche BBQ. De eerste twee concepten zijn inmiddels bekend en er zullen er snel meer volgen. Houd  eventbranche.nl in de gaten voor de laatste updates omtrent de BBBQ 2015!

Vis van Henry


Henry is een visfanaat in hart en nieren, story telling is nergens voor nodig; hij is het verhaal. Opgegroeid in een vissersdorp kroop het bloed waar het niet gaan kon; Henry ging terug naar zijn roots en begon een vis- traiteur zaak in Amsterdam. Naast ontzettend goede smaak voor lekker eten is Henry’s concept ook helemaal af! Een kleine, zwarte piaggo prachtig aangekleed met houten haringkratten.

ICOON


De dames van ICOON werken in een 100% zelfvoorzienende kas op wielen waarin ze broodjes 2.0 maken; een hoorntje van ambachtelijk brood waarin de vulling van een sandwich komt. Denk aan biologische brokkel-kaas uit de buurt en ambachtelijke ham. Less is more en local is core!

>> Binnenkort veel meer

#BBBQ15 wordt mede mogelijk gemaakt door:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.