Bedrijfsprofiel Studio A12

Studio A12 is dé evenementenlocatie in Midden-Nederland waar beleving en aandacht centraal staan. Met als voornaamste doel opdrachtgevers en hun gasten te inspireren, motiveren en activeren is Studio A12 een gerenommeerde partner voor toonaangevende bedrijven. Studio A12 heeft alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken. De locatie heeft een bijzonder centrale ligging - aan de rand van Utrecht, direct aan de afslag van snelweg A12 - en een beveiligd parkeerterrein voor ruim 1200 auto’s.
 

Studio A12 bestaat uit vier zalen; Studio 1, Studio 2, Studio 3, Studio Café en een groot parkeerterrein. De vier zalen kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd worden ingezet. Alle zalen staan met elkaar in verbinding: hierdoor zijn evenementen vanaf 150 tot meer dan 3500 gasten mogelijk.

Zoekt u een evenementenlocatie met compleet ingerichte zalen en de modernste audiovisuele apparatuur? Of zoekt u een zaal met meer dan 850 m² vrije zaaloppervlakte?
Studio A12 is dé evenementenlocatie voor:
- Personeelsfeesten
- Productpresentaties
- Award uitreikingen
- Modeshows
- Beurzen
- Congressen
- Vergaderingen
- Themafeesten en dinnershows
- Evenementen op maat

Bij Studio A12 denken wij graag servicegericht en zijn we écht flexibel; bij ons bent u dan ook niet gebonden aan vaste leveranciers. Als opdrachtgever bent u helemaal vrij in uw keuze voor bijvoorbeeld catering, techniek, meubilair en decoratie en kunt u dus de complete invulling van uw evenement helemaal zelf bepalen én organiseren! Maar als u liever uw evenement van A tot Z laat verzorgen: onze medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring in het uitdenken van totaalconcepten.

Laat u verrassen en maak een afspraak met Studio A12 om alle mogelijkheden met eigen ogen te bewonderen!

Team Studio A12

Vermeldingen Studio A12

U vindt Studio A12 terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Studio A12
Adres: Schoudermantel 52
3981AH BUNNIK
Telefoon: Kijk hier!
Fax: (030) 65 70 098
E-mail:
Website: www.studioa12.nl

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Studio A12

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners