Evenementenlocatie Maurik B.V.

Bedrijfsprofiel Evenementenlocatie Maurik B.V.

Evenementenlocatie Maurik is het gehele jaar geopend voor een inspirerende bijeenkomst, gezellig personeelsfeest of een avontuurlijk evenement.

Door de prachtige ligging aan de Rijn, met aan de andere zijde het recreatiegebied Eiland van Maurik, is het vakantiegevoel altijd aanwezig. Deze stoere outdoor locatie is centraal gelegen tussen Tiel en Utrecht, op 15 minuten rijden van de A2 en A15.

Het exclusieve strandpark is 22 hectare groot en bestaat uit verschillende terreinen, parcoursen, sportvelden, eilanden en grasvelden. Met de accommodaties Boothuis, Beach House en River Beach worden gasten ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest. Een programma wordt compleet gemaakt met activiteiten en workshops, die zowel indoor als outdoor kunnen worden georganiseerd.

De inspirerende locatie is compleet af te huren voor een stoer bedrijfsevenement, gezellig personeelsfeest, interactieve sportdag of zomers festival. Ook voor een vergadering, congres, teambuilding of training zijn er diverse mogelijkheden. De sfeervolle accommodaties kunnen groepen tot 500 personen ontvangen. Voor grotere groepen zijn er voldoende uitbreidingsmogelijkheden, tot wel 5000 bezoekers.

Voor kleine groepen zijn er kant en klare arrangementen beschikbaar, voor grote groepen kan een programma ‘op maat’ worden samengesteld.

Er zijn diverse samenwerkingsverbanden mogelijk, gebaseerd op co-creatie met de doelstellingen en doelgroep van de opdrachtgever als middelpunt.

Graag tot ziens op Evenementenlocatie Maurik!

Vermeldingen Evenementenlocatie Maurik B.V.

U vindt Evenementenlocatie Maurik B.V. terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Evenementenlocatie Maurik B.V.
Adres: Eiland van Maurik 19
4021 GG MAURIK
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.eilandvanmaurik19.nl
Facebook:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Evenementenlocatie Maurik B.V.

Kaart & route


EventBranche supporting partners