De Nieuwe Liefde

Bedrijfsprofiel De Nieuwe Liefde

De Nieuwe Liefde is een plek waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden. De prachtige lichte vide verbindt de verdiepingen met elkaar en is het kloppend hart van de locatie.

De Nieuwe Liefde biedt een diversiteit aan mogelijkheden; zakelijke evenementen, congressen, vergaderingen maar ook huwelijken en diners. Hierdoor is de verscheidenheid in opdrachtgevers groot en ontvangen wij gasten binnen diverse segmenten.

Met het huren van onze zalen voor uw evenement financieren wij onder meer onze publieksprogrammering. Wij maken programma’s op het gebied van filosofie, poëzie, maatschappij, religie en politiek.

Het gebouw:

In de oorspronkelijke architectuur werden neorenaissance en art deco stijlkenmerken verwerkt. In 2010 is het gehele pand verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft het een moderne en inspirerende uitstraling gekregen. Originele aspecten als de karakteristieke glas-in-loodramen zijn daarbij wel behouden gebleven. 

De 6 veelzijdige zalen zijn inzetbaar voor kleine en grote evenementen tot 375 personen. Van productpresentatie tot congres of huwelijksceremonie, het pand en de zalen zijn eenvoudig om te toveren naar de sfeer van uw evenement. Iedere zaal is ingericht met designmeubilair en is rolstoel toegankelijk.

Met veel daglicht en glas-in-lood-werk ademt De Nieuwe Liefde een betoverende sfeer.

Klik hier voor de virtuele tour.

 

Vermeldingen De Nieuwe Liefde

U vindt De Nieuwe Liefde terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
De Nieuwe Liefde
Adres: Da Costakade 102
1053 WP AMSTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: denieuweliefde.com/sales-events/
Twitter:
Linkedin: http://linkedin.com/company/de-nieuwe-liefde

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van De Nieuwe Liefde

Kaart & route


EventBranche supporting partners