Buitenplaats Amerongen

Bedrijfsprofiel Buitenplaats Amerongen

Buitenplaats Amerongen is hét toonaangevende landgoed in Utrecht voor zakelijke evenementen, vergaderingen, huwelijken en privé feesten van 2 tot 350 personen. Het is schitterend gelegen in het nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

Een warm welkom, gevolgd door een stijlvolle en gastvrije ontvangst. Daarvoor komen uw relaties, medewerkers, vrienden en familie graag naar onze monumentale gebouwen. Uw gasten genieten volop van de bijzondere sfeer en stijl van deze unieke, historische plek. Of u nu uw relaties ontvangt voor een product lancering of seminar, uw medewerkers verrast met een zinderend personeelsfeest of de gasten tijdens uw huwelijk wilt ontvangen op een bijzondere trouwlocatie, Buitenplaats Amerongen maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van.

Buitenplaats Amerongen combineert historie met eigentijds design. Op het landgoed zijn zes bijzondere gebouwen gelegen; de Stallen, het Zuidpaviljoen, het Poortgebouw, de Oranjerie, het Koetshuis en het Kasteel. Alle onderkomens zijn rijksmonument. Vandaar ook de slogan: Buitenplaats Amerongen, zes unieke locaties in één monumentaal decor.

Buitenplaats Amerongen ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en is centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem, op 10 autominuten van de A12 en 15 autominuten van de A15. Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid aanwezig (170 plaatsen). 
 

Vermeldingen Buitenplaats Amerongen

U vindt Buitenplaats Amerongen terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Buitenplaats Amerongen
Adres: Drostestraat 12
3958 BK AMERONGEN
Telefoon: Kijk hier!
Fax: (0343) 45 56 99
E-mail:
Website: www.buitenplaatsamerongen.nl

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Buitenplaats Amerongen

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners