Breepark

Bedrijfsprofiel Breepark

 

Breepark is de splinternieuwe evenementenlocatie direct aan de A27 in Breda. Het gebied bestaat uit een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden, outdoorterrein, een natuurgebied, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, lasergame, escaperooms en bowling. De combinatiemogelijkheden tussen de verschillende onderdelen zijn eindeloos en juist dat maakt Breepark zo uniek.

 

Een grootschalig evenement organiseren?
De 8.300m2 grote evenementenhal (geschikt voor maximaal 13.000 bezoekers) is multifunctioneel inzetbaar voor bijvoorbeeld beurzen, muziek- en sportevenementen en is voorzien van backstage- en vipruimtes.

De grote congreszalen, kleinere vergaderruimtes en ruime ontvangstruimtes en foyer zorgen ervoor dat er voor iedere activiteit wel een passende ruimte is. Door de grote ramen kijk je mooi uit over Breepark of over de evenementenhal.

 

Facts:

- Gunstige ligging ten opzichte van Utrecht, Rotterdam en Antwerpen;
- Direct gelegen naast de A27 in Breda;
- Gratis en ruime parkeergelegenheid;
- De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos;
- In- en outdoor locatie.

 

Haal meer uit je evenement met Breepark
Wij zorgen er samen voor dat je het maximale uit je evenement haalt. Of dat nu een vergadering is voor vier personen, congres van een paar honderd man of vakbeurs met duizenden bezoekers. We zetten graag net die stap extra!

 

Heb je vragen over Breepark? Of ben je benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor jouw evenement of activiteit? Neem gerust contact met ons op!


 

Vermeldingen Breepark

U vindt Breepark terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Breepark
Adres: Bavelseparklaan
4817 ZX BREDA
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: breepark.nl/
Twitter:
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company-beta/455707/

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Breepark

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners