Advance Business Events

Bedrijfsprofiel Advance Business Events

Als full service evenementenbureau bedenken en organiseren wij verrassende evenementen die inspireren, motiveren of activeren. We geven deskundig advies en vertalen wensen en doelstellingen in een creatief eventconcept. Vervolgens zorgen we voor een vakkundige uitvoering waarin alles samenkomt en doelen worden bereikt. Als evenementenbureau leveren we totaaloplossingen voor bijvoorbeeld een relatie evenement, personeelsfeest, officiële opening, open dag of bedrijfsjubileum.

We werken voor opdrachtgevers met klinkende namen, en vaak al vele jaren. Ze roemen onze professionaliteit, creativiteit en gedrevenheid. De vier kernwaarden Kwaliteit, Innovatief, Betrouwbaar en Passie, zitten diep in onze organisatie verankerd en vormen hét fundament van alles wat we doen.

Onze missie is een toonaangevende partner te zijn voor de creatie, organisatie en productie van doeltreffende bedrijfsevenementen. We vertellen het verhaal van onze opdrachtgevers in inspirerende evenementen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving.

Naast totaal organisatie kan je ons ook inschakelen voor deelorganisatie of co-productie. Ben je benieuwd wat wij voor jullie event kunnen betekenen? Kijk op onze website of bel Arie Brouwer of Jolanda Slee op 010-7504400. We komen graag eens bij jou op de koffie, maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor in Rotterdam. 

https://www.youtube.com/channel/UCWhyxNaiFF1LCnaflyTKj5Q

 

Vermeldingen Advance Business Events

U vindt Advance Business Events terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
Advance Business Events
Adres: Van Nelleweg 1
3044 BC ROTTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.advance-events.nl/
Twitter:
Facebook:
Linkedin: linkedin.com/company/advance-events

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van Advance Business Events

Kaart & route


EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners