5&33 (art'otel amsterdam)

Bedrijfsprofiel 5&33 (art'otel amsterdam)

5&33 (art’otel amsterdam)

Het art'otel is een bijzonder vijfsterren hotel in het centrum van Amsterdam tegenover het centraal station en op loopafstand van de bezienswaardigheden.

5&33

In het hotel vindt u ook de trendy lifestyle venue: 5&33, bestaande uit een restaurant, bar, bibliotheek, lounge en gallery. 5&33 stimuleert alle zintuigen, en combineert shared dining met culturele en kunstzinnige uitingen op een inspirerende manier. Alle ruimtes in het hotel zijn stuk voor stuk voor verschillende events en happenings in te zetten, maar worden ook vaak in combinatie gebruikt. Laat u adviseren door het events team en ervaar het zelf!

5&33 Gallery

In het souterrain van het art’otel bevindt zich de 5&33 Gallery. De Gallery telt maar liefst 300 vierkante meter aan creatieve ruimte en kent verschillende doeleinden. Gedurende het jaar worden er verschillende culturele programma’s, exposities en  kunstmanifestaties georganiseerd en daarnaast is het dé ruimte voor besloten events in het art’otel. De gallery is verbonden met de bovenverdieping van het hotel door een 12 meter lange en twee verdiepingen beslaande kunstdoek, dat videokunst vertoont en zo gedurende de dag verschillende ambiances creëert.

5&33 Kitchen

Het restaurant van 5&33 biedt een shared-dining concept met een keuken die is geïnspireerd door smaken uit de Mediterrane regio. De nadruk ligt op hoogwaardige, verse ingredie¨nten geserveerd in een unieke omgeving. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot ongeveer 32 personen, maar is op aanvraag ook te gebruik voor grotere groepen, exclusieve huur en of andere happenings.

5&33 Bar

De 5&33 bar kent net zoals de andere ruimtes in het art’otel een bijzondere inrichting. Een grote bar met een breed scala aan cocktails en dranken staat centraal en maakt het tot de perfecte plek voor een feestelijke receptie, borrel of cocktail workshop. Laat u verassen door onze bartenders met internationale cocktails en bijpassende bites en geniet van live DJ’s.

5&33 Lounge

De 5&33 Lounge is afgesloten van het restaurant door sfeervolle kamerbrede openhaard en is dé plek waar u zich gedurende dag kunt terugtrekken voor een informele vergadering of ’s avonds voor een private dinner. De lounge is ingericht met knusse zithoeken en telt twee prachtige kunststukken van Atelier van Lieshout. Combineer de lounge met een van 5&33 andere ruimtes en maak van uw event een 5&33 experience!

5&33 Library

De 5&33 Library is een centrale ontmoetingsplaats in het art’otel en ligt pal naast het indrukwekkende videogordijn. Ook deze ruimte kent een eigen inrichting met unieke zitplekken en een bijzondere collectie kunstboeken en tijdschriften. Geniet tijdens een kop koffie, ontvangst, borrel of receptie van het uitzicht op het centraal station en de Amsterdamse grachten. Laat u adviseren door ons events team over de verdere mogelijkheden en combinaties met andere ruimtes.

Hotelkamer overzicht

Eenpersoonkamer(s)                   107 kamers

Tweepersoonkamer(s)                107 kamers

Zaaloverzicht     Aantal personen

Naam zaal                          m2         hoogte   carré     theater     diner          feest

5&33 Bar                           260         4             0             0               0             200

5&33 Kitchen                    320         4              0             0             75                0

5&33 Lounge                     95           4             0              0             70              65          

5&33 Library                     116         4             0              0              0             100

5&33 Gallery                     300         3            26           80           180            200

 

 

Vermeldingen 5&33 (art'otel amsterdam)

U vindt 5&33 (art'otel amsterdam) terug in de volgende Eventbranche Select rubrieken:
5&33 (art'otel amsterdam)
Adres: Prins Hendrikkade 33
1012 TM AMSTERDAM
Telefoon: Kijk hier!
E-mail:
Website: www.artotelamsterdam.com
Twitter:
Facebook:

Meer informatie?

* *

Website

Bezoek de website van 5&33 (art'otel amsterdam)

Kaart & route


EventBranche supporting partners